BIG NEWS // AMERICAN TV-SHOW

CUTE TOP AND COFFEE

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey girls!

Lige et par outfits billeder fra i torsdags, hvor jeg endte dagen med en super skøn veninde. Måske i kender hende? Hun hedder Malina.. Og er også til at finde i bloggerland! Find hende HER. Efter en hyggelig tur i Zoo, tog vi videre på Baresso, hvor vi hygge-snakkede helt vildt.

Jeg blev desværre ramt af lidt sygdom i fredags, og har derfor tilbragt min weekend i sengen.. SÅ kedeligt! Heldigvis har jeg det bedre idag, og er snart på benene igen. Derudover, har jeg overhovedet ikke tid til at være syg pt.. Med et Tv-show som ånder mig i nakken, da vi allerede skal filme i næste weekend… Wow altså! Det er godt nok snart!

På billederne ses min nye fede trøje fra Trendday! Det er fra deres eget mærke #TDYDESIGN, så den kan altså kun findes hos dem! Jeg synes den er så super fin og helt unik.

Jeg håber jeres weekend, har været bedre end min.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG NEWS // AMERICAN TV-SHOW