MIN TID PÅ GYMNASIET..

CUTE AND TIMELESS DRESS

img_7631

img_7630

img_7632

Hey girls,

Idag er jeg hoppet i min nye unikke kjole fra Claire Sofié, som simpelhent er så fin. Denne kjole er faktisk så unik, at den kun bliver fremstillet i 200 eksemplarer! Dette er et koncept, som de kører hos Claire Sofié, hvilket jeg synes, er en super fed måde at gøre det på. Man har på denne måde mulighed for at købe noget helt unik, som alle andre ikke går rundt i.

Kjolen er super smuk, og jeg er sikker på, at den bliver et hit hos mig til sommer. Derudover, ville kjolen klart være den perfekte kjole til studenterugen eller måske endda konfirmationen – hvis man ikke ønsker, at det skal være alt for overdrevet.

Jeg er vild med det enkelte design samtidig med, at man har alle detaljerne i stoffet. I dagens anledning har jeg stylet den med en strik, strømpebukser, boots og en varm pelsjakke – idet alt andet ville være for koldt. Men jeg synes stadig, at kjolen fremstår, og man ser dens fine detaljer.. Hvad synes i?

I kan finde kjolen HER.

Strømpebukserne er også fra Claire Sofié, og de er lavet i et ret tykt og behageligt materiale, så man kan holde sig varm. I kan finde dem HER.

Hav en dejlig dag<3

Knus,
Josefine

Sponsoreret indhold.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN TID PÅ GYMNASIET..