BEIGE BOMBER JACKET

COZY DAYS AND LOVE IN ODENSE

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Hey girls!

Lige en update her fra skønne Odense! Idag er jeg hoppet i mine nye fede højtaljede bukser fra BYIC, som simpelhent er så behagelige at have på. De findes i 3 forskellige farver, og er simpelhent uundværlige her til efteråret. De koster kun 349 kr, hvilket jeg synes, er en super fair pris! Her får man et par bukser i en super kvalitet og med et overdrevet lækkert design.

I kan se de andre farver lige HER

Idag skal jeg nyde min sidste dag her i Odense hos min kæreste, inden turen igen går hjem til Aalborg. Jeg starter nemlig på studie på torsdag, og skal derfor hjem og gøre mig mentalt klar 😉 Ej! Jeg glæder mig, og det bliver dejligt at få en mere stabil hverdag igen efter et skønt sabbatår. Skal i også til at studere?

Nu vil jeg tage til Kerteminde med Mathias, hvor vi skal spille minigolf og nyde vejret.. PS!! Gæt hvem der har leget fotograf idag..! Det har Mathias nemlig.. Synes i ikke han har gjort det godt? Er selv helt imponeret over hans fotograf evner 😉

Hyg jer!

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Sponsoreret indlæg.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEIGE BOMBER JACKET