WINE AND NEW NAILS

COVERS MED PERSONLIGHED

fullsizerender-2

img_9391

Hey girls,

For nyligt blev jeg præsenteret for CaseApp, som har et hav af lækre covers til blandt andet mobil og computer. Det fede ved CaseApp er, at man kan give sine covers et meget personligt præg! Faktisk kan man sætte sine egne fotos på eller f.eks. skrive noget personligt – ligesom jeg har valgt at sætte mine sociale medier på mine. Vildt cool ikke?

Jeg valgte mine covers med et marmor look, da jeg stadig er helt besat af det.. Så det var meget oplagt 😉

I kan lige nu få 20 % med koden “JOSEFINEB20“.

Se alle deres produkter HER.

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med Caseapp.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINE AND NEW NAILS