VIDEO - Q&A

COOL T-SHIRT

img_2174

img_2173

Hey girls,

Så er jeg igen tilbage i AA efter en skøn forlænget weekend i KBH! Jeg startede min dag ud hos min veninde Sheila, som lige har fået en fin lejlighed, som jeg selvfølgelig skulle omkring for at se. Herefter stod den på kaffe med min veninde Sofie samt en masse tøsesnak!

Jeg har idag været iført dette outfit, som er lidt mere “street”, end det i normalt ser mig i. Dog er det meget mig og super fint til en stille og rolig dag som idag. Min nye T-shirt er fra BYIC, og i kan finde den lige HER.

Knus,

Josefine

   

3 kommentarer

  • Maria

    Hvor er nederdelen fra? <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

    Jeg ser at du tit har en lav hestehale, vil foreslå dig at prøve med en høj, tænker at det vil klæde dig superb.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO - Q&A