YOUTUBE VIDEO: Q&A // CUTE OUTFIT + THE WINNER

COOL DRESS, SCHOOL BAG & BOOTS

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Godaften kære læsere!!

Så er jeg ankommet til lille Aalborg igen, efter en skøn og dejlig forlænget weekend i Odense. Idag har jeg været på lejligheds-shopping med min søde mor, og fundet en masse fede ting til min lejlighed. Jeg kan slet ikke vente nu.. Og jeg vil SÅ gerne igang med at indrette. Jeg har allerede indrettet hver en detalje i mit hoved.. Kender i det? Haha.

Jeg var i dag iført denne mega cool strik kjole fra Trendday – som btw er vildt behagelige at have på. Derudover er kvaliteten super lækker, og jeg elsker den høje neckline! Jeg tilføjede et par sorte boots + min nye fede “skoletaske” fra Daniel Silfen.

Find kjolen HER.

Min nye taske er blevet et hit hjemme hos mig, og den er især perfekt til mit nye studie. Jeg synes den er så FED, og da jeg så den første gang, vidste jeg bare at det skulle være min!

Find tasken HER.

Jeg håber i nyder jeres aften.

Knus,

Josefine

Lavet i samarbejde med Trendday og Daniel Silfen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

YOUTUBE VIDEO: Q&A // CUTE OUTFIT + THE WINNER