COOL DRESS, SCHOOL BAG & BOOTS

COOL BLACK BOMBER

Processed with VSCO with c1 preset

IMG_4618

Hey bloggen,

Tjek lige denne vildt fede bomber ud! Jeg har netop lige tilføjet den til min garderobe, og jeg synes den er så cool. Den er både sporty, klassisk og behagelig. Derudover er den et “must have” til efteråret!

I tænker nok.. Har du glemt trøjen? Det er dog et bevidst valg 😉 På denne måde kan jeg virkelig fremhæve jakkens detaljer. Den har de fineste detaljer, hvilket gør, at den skiller sig ud. Synes i ikke, at den er fed?

Jakken er fra Trendday, og i kan finde den lige HER.

I dag har jeg haft en kort skoledag, hvilket selvfølgelig altid er rart. Senere skal jeg mødes med min søde veninde Lea, hvor vi skal grille og nyde vejret hos hende!

I må have en skøn dag.

Knus,

Josefine

Husk at følg med på Instagram @Josefinebak 

Lavet i samarbejde med Trendday.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COOL DRESS, SCHOOL BAG & BOOTS