EVERYDAY DRESS

COFFEE AND BLUE SHIRT

img_0325

img_0324

Hey girls,

Jeg startede min dag ud med et lækkert besøg hos en kaffebar i Aalborg sammen med skønne Line Meyer, hvor vi rigtig fik snakket igennem 😉 Resten af min dag står på eksamenslæsning, da jeg allerede skal til min første eksamen på fredag.. Så de næste 48 timer bliver noget mindre spændende!

Jeg var iført min nye fine trøje fra YAS, som simpelhent er så fin. Jeg er vild med den babyblå farve, og den giver lidt sommer til dette blæsende vejr.. I kan finde den HER.

God dag og god fest til jer som skal til Distortion 😉

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EVERYDAY DRESS