KJOLER DU KUN KAN ELSKE!

CASUAL BLACK LOOK

img_8968

img_8966

Bukser HER / Trøje HER / Taske HER / Sko fra Gucci / Solbriller fra Moschino

Hey girls,

Igår mødtes jeg med min gode veninde Sheila til en omgang veninde-snak, og det var super hyggeligt. Jeg var iført dette sorte outfit fra top til tå, og jeg synes, at det har et virkelig klassisk men stadig enkelt look. Specielt er jeg helt forelsket i trøjen fra BYIC, og ville ønske man kunne få den i flere farver.. I kan finde den HER. Bukserne er også en ny tilføjelse, og i kan finde dem HER.

Dejligt det endelig er blevet fredag, og jeg skal bare slappe af, og komme mig ovenpå den lille omgang sygdom, som jeg er løbet ind i.. Dog skal jeg ikke kunne udelukke, at jeg kan undgå fristelsen om at tage en enkelt drink eller to med pigerne i løbet af weekenden 😉

God fredag!

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KJOLER DU KUN KAN ELSKE!