GIRLFRIEND DAY

CASUAL AND CUTE OUTFITS + GIVEAWAY

fullsizerender

fullsizerender-1

img_3046

img_3029

img_3028

Sponsoreret af Bubbleroom. 

Hey girls,

For nyligt modtog jeg en lækker pakke fra Bubbleroom, som indeholdte de to outfits i ser på billederne.

KONKURRENCE: Jeg har været så heldig at få lov at udlodde et gavekort til én heldig vinder på 1.000 DKK. til Bubbleroom!

  • For at deltage: Kommenter hvilket af de to overstående outfits, som er DIN favorit!

Konkurrencen varer i 4 dage, og vinderen får personlig besked. 

Det første outfit bestående af den sorte kjole, har jeg valgt, fordi jeg synes, at den er meget unik med de store guld knapper. Det er en rigtig fin kjole, som man kan bruge både i hverdagen men også til fest. Jeg tror helt klart, at den bliver et hit hos mig til efteråret med et par strømpebukser under! Find den HER til 399 DKK.

Det andet outfit har jeg valgt, fordi jeg synes, at det udgør et rigtig godt casual hverdagsoutfit. Både bukserne og trøjen er meget behagelige, og dette vægter jeg ofte rigtig højt, når jeg vælger tøj. Bukserne er jeg især vilde med, idet de har lidt bredde i bunden, hvilket gør, at man får et lidt anderledes og cool look! Derudover sidder de virkelig godt på. Trøjen valgte jeg på grund af dens elegante look, og derudover synes jeg den er virkelig feminin. Find bukserne HER til 289 DKK og trøjen HER til 329 DKK.

Som i nok ved, har jeg en svaghed for solbriller, og derfor har jeg også valgt et par cool runde solbriller! De er noget anderledes, end dem jeg normalt går med, men de giver virkelig kant til looket med den helt runde form. Find dem HER til 159 DKK.

Bubbleroom har et rigtig stort udvalg af forskellige fine items, og der er både noget i den helt billige prisklasse men også kendte designer brands. Det er en let anvendelig side, hvilket gør, at man hurtig kan klikke sig rundt og fine sine fortrukne items!

Knus,

Josefine

   

56 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLFRIEND DAY