STJÆL STILEN FRA "SKAM" #1

CAFÈBESØG & BLOGGER HYGGE

img_7090

fullsizerender

Hey bloggen,

Idag startede min dag med skole, og jeg havde først fri for et par timer siden.. Efterfølgende tog jeg ind til Aalborg, hvor jeg mødtes med min søde blogger-veninde Sheila til et lækkert cafébesøg! Vi fik snakket om en masse ting, og det var skønt lige at ses igen. Min aften skal jeg tilbringe med to søde piger, og jeg glæder mig til god mad og pigehygge!

Jeg har idag været iført min elskede lange fjerjakke fra EBay, og i kan finde den lige HER.

Hvad laver I iaften?

Knus,
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STJÆL STILEN FRA "SKAM" #1