BASIC OUTFIT AND SCHOOL TODAY

BLOGGET I ET HALVT ÅR – STATUS!

img_5163Hej søde læsere!

Det gik faktisk op for mig for et par dage siden, at jeg sådan for alvor har blogget “seriøst” i ca. et halvt år nu. Jeg synes, at dette halve år, er gået sindsygt hurtigt, og har været fyldt med en masse nye spændende indblik og muligheder. Det er vildt, hvad man kan nå at få opbygget og opleve på 6 måneder..

Men her sad jeg, og tænkte tilbage på alt hvad jeg har oplevet i disse 6 måneder på både godt og ondt.. Hvorefter jeg simpelhent følte en trang til at gøre status på det hele og dele det med jer!

Men anyway.. Jeg har altså været en såkaldt “blogger-type” i et halvt år nu, og jeg synes det er så vildt FEDT. Det som tiltaler mig mest, er klart, at jeg kan få lov at inspirere andre og få lov, at lave noget som jeg synes er så spændende.

Men hvad har jeg så lært?

Et halvt år er faktisk ikke specielt langtid, og derfor synes jeg også, at det er vildt fedt, allerede at kunne mærke jeres interesse i at følge med. Da jeg startede min blog, havde jeg som sådan faktisk ingen mål eller forventninger til den.. Jeg ville bare gerne kaste mig selv ud i det, og stole på, at jeg godt kunne få lavet nogle spændende indlæg.

Men wow hvor har jeg lært meget fra jeg startede og til nu! Den vigtigste ting jeg har lært, at klart at man skal tro på sig selv – for man kan faktisk godt opnå noget, hvis man bare arbejder for det. Det kræver virkelig tid, planlægning og arbejde at opretholde en blog, hvilket jeg slet ikke troede det gjorde i starten. Dog skal det selvfølgelig understreges, at jeg ikke ser det som “arbejde”, men noget jeg nyder fuldt ud – hvilket bare et helt fantastisk.

Med udover at tro på sig selv, har jeg lært at man ikke skal give op.. Selvom bloggen kan føles “stille” i nogle perioder, og man føler man ikke får “præsteret” nok – kan det vende dag til dag. Jeg har lært, at ikke alle indlæg kan være lige spændende, men så længe jeg nyder at lave dem, skal jeg bare gøre det. Det fedeste er klart, hvis man kan se, at ens indlæg får vildt god respons!! For så ved man, at det hårde “arbejde” har inspireret eller hjulpet andre.

Jeg har lært mig selv bedre at kende, og fundet ud af hvor min grænse egentligt går som person.. På den måde at jeg har fundet ud af, hvad jeg har lyst til at dele af mit liv, og hvad jeg ikke har lyst til. Men jeg har også lært at skubbe mine grænser lidt, og springe ud i noget selvom jeg måske var lidt skeptisk og nervøs. Her tænker jeg meget på Youtube-videoer, hvor man giver meget af sig selv. Men igen.. Når man oplever en så cool respons, bekræfter det bare en i, at det var det rigtige at gøre. Dog har jeg også oplevet lidt negativitet/trælse kommentarer i det “virkelig” liv omkring det.. Men så er det jo godt, at bloggen også har lært mig, at man ikke skal bekymre sig om, hvad andre går og tænker!

Hvad har jeg oplevet?

Det fedeste ved at bloggen vokser, er klart, at det bringer nogle fede oplevelser med sig!

Den sjoveste og mest underlige oplevelse jeg har haft pga. bloggen, var klart min deltagelse i det amerikanske Tv-Show! Havde det ikke været for min blog/instagram, var jeg aldrig blevet set af casting teamet, og havde derfor aldrig fået sådan et tilbud. Her skubbede jeg igen nogle grænser og endte med at sige ja til at deltage.. Hvilket jeg ikke har fortrudt. Måske jeg fortryder det, når jeg ser showet? Jeg tror i hvert fald vi alle 5, ser helt vildt skøre ud 😉

Jeg var for kort tid siden ude og holde foredrag, hvor jeg også fik lov at dele ud af nogle erfaringer. Dette var en super fed og anderledes oplevelse, som jeg klart gerne ville prøve igen!

Derudover har jeg deltaget i mange forskellige events, som har givet mig mulighed for at være en del af noget større. Jeg har fået nye bekendtskaber, set en masse og haft nogle fede aftener.

Men det vigtigste ved alt det her, er klart, at jeg har fået nogle venskaber, som jeg aldrig ville give slip på igen. Bloggeri er en meget social ting, og jeg elsker, at jeg har nogle veninder, som interesserer sig for det samme.

Men mange oplevelser er også i vente.. Og jeg glæder mig helt vildt! Fx skal min søde veninde Malina og jeg på en længere tur snart, og jeg glæder mig så meget til, at tilbringe min tid sammen med hende og gøre det vi er bedst til.

Hvordan ser fremtiden ud? 

Jeg synes det er svært at forudse fremtiden, når man har med blogs at gøre.. Det kan gå vildt stærkt på ét tidspunkt og stå stille på et andet tidspunkt. Men én ting er sikker.. Jeg forsætter i hvert fald stærkt derud af – fordi jeg ikke kan lade være.

Selvom det selvfølgelig er fedt at have mange følgere, visninger og læsere, er det vigtigste klart for mig, at jeg kan få lov at være mig selv, og lave noget jeg elsker. Derfor tror jeg, at jeg vil se på fremtiden som en åben dør med alle muligheder.. Og så må jeg gribe dem jeg kan!

Men kære læsere.. Jeg er vildt glad for, at i har lyst til at læse og se med! Jeg håber i føler jer inspireret her, og føler i altid må komme med inputs!

Må i have en skøn fredag<3

Knus,

Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC OUTFIT AND SCHOOL TODAY