MY FRIDAY CRUSH / SCARF

BLOGGER ELLER REKLAMESØJLE?

giphy-15

Blogger eller reklamesøjle? Det er noget, som jeg har tænkt meget på her for tiden.. Min veninde spurgte mig for et par dage siden, om jeg egentligt selv syntes, at jeg var en “blogger” eller bare en som reklamerede for brands? Der måtte jeg selvfølgelig stå fast og forklare hende, at jeg selvfølgelig var det første nævnte. Men dette fik sat nogle tanker igang hos mig, og jeg begyndte at tænke på, om jeg selv synes, at jeg f.eks. reklamerede for meget. Men.. Det synes jeg ikke. Jeg synes, at der er forskellige måder at reklamere på inden for blogger-universet, og man skal finde sin egen måde, man vil gøre det til et arbejde på.

For mig har det været vigtigt, at vælge de items jeg gerne vil vise frem SELV! Jeg vil ikke reklamere for noget, som jeg ikke selv kan stå inde for. Man kan måske nævne, at det var anderledes i starten, idet alt var nyt, og man ikke viste hvad man kunne tillade sig at sige nej tak til som blogger. Men jeg har i hvert fald fundet frem til, at det JEG gerne vil, og det er kun at reklamere for de items, som jeg selv ville gå med eller stå inde for.

Jeg ser ofte bloggere, som bliver ved med, at sige ja tak til hvad som helst, idet de gerne vil have nogle gratis ting eller lignende – lidt som de fleste har tendens til i starten. Det synes jeg er vildt ærgerligt.. For hvis man f.eks. driver en “mode-blog”, og det man ifører sig, ikke er ens egen stil – synes jeg lidt man mister sig selv i det. Derfor er det vigtigt for mig, at jeg altid kan få lov til, at godkende de items jeg får tilsendt eller selv vælge dem. Derudover, synes jeg også, at det er vigtigt, at alt man ifører sig ikke udelukkende er sponsoreret. Det som jeg blandt andet kan finde interessant ved andre bloggere, er i hvert fald, hvis de har set nogle muligheder i noget tøj, som jeg ikke selv har kunne se.. Og det er ofte, hvis det er fra sider eller butikker man kender forholdvis godt. De fleste kan få tilsendt noget tøj og sætte det cool sammen – hvor det slet ikke er alle, som kan finde noget cool selv, og få det til at se virkelig fedt ud.

Selvfølgelig skal der være plads til sponsoreret indhold – hvis man kan stå inde for det. Men jeg synes, at det er vigtigt, at man altid har noget på, som man har fundet selv – så man i hvert fald har gjort det til ens eget look! Hvad synes i? Er der for meget sponsoreret indhold på diverse blogs? Eller fungerer det fint nok?

Jeg har i hvert fald gjort mig tanker herom, og kunne rigtig godt tænke mig at høre jeres tanker om emnet!

God aften<3

Knus
Josefine

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY FRIDAY CRUSH / SCARF