Finally Friday

Black Leather Sunday

DSC04787DSC04784DSC04792

Som nogle af jer måske har set på min Instagram igår, har jeg netop lige modtaget denne VILDT lækre lædertaske + Pom Pom fra Mysisters.dk!

Jeg er så glad for denne taske, da det præcis var sådan en type taske jeg manglede. Jeg synes tasken har et fedt og råt look, men samtidig er tasken virkelig dekorativ, idet den har lynlåse som fremtræder kraftigt i sølv.

Hos Mysisters.dk er det muligt at finde Pom Pom’s i mange forskellige farver. Personligt at jeg selv mest til den sorte, og valgte derfor den i samme farve som tasken – hvilket jeg synes passer super godt. Find min Pom Pom HER.

Tasken er lavet i det lækreste kalveskin og derefter vasket, så den opnår dette virkelig fede look! Du kan finde tasken lige HER.

God søndag,

Josefine ♡

 

s

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finally Friday