BASIC SHORTS AND TOP

BIG NEWS // AMERICAN TV-SHOW

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with c1 preset

Jacket from Zenss Copenhagen / Shorts from Gina Tricot / Shirt from Trendday / Sunnies from BYIC

Hej bloggen!

WOW… Jeg ved slet ikke, hvordan jeg skal forklare denne nyhed! Men jeg prøver..!

Jeg blev i slutningen af sidste uge kontaktet af et Amerikansk Tv-hold, som rigtig gerne, ville have mig som cast til deres program. Her tænkte jeg straks, at dette måtte være en stor joke, og valgte derfor egentligt ikke at svare. Hende som kontaktede mig, blev ved at maile med, da hun rigtig gerne ville have mig til at svare. Derfor valgte jeg at svare hende, og bad hende om nogle informationer som kunne bekræfte hendes identitet og showet. Efterfølgende ringede jeg lidt rundt, for at få bekræftet hendes informationer – som faktisk var helt SANDE!

Vi snakkede kort tid efter i telefon for første gang (på engelsk), hvor hun forklarede lidt om showet. Her bad hun mig finde nogle friske venner eller veninder, som var klar på en dag fyldt med adrenalin og sjov. Herefter, har jeg fundet frem til et fedt hold af venner og veninder – som jeg ved, ikke er blege for at stå frem på internationalt tv! SUPER FEDT!

Jeg vil ikke fortælle så meget om programmet endnu, men det skal i nok få alt at høre om. Dog kan jeg sige, at det SLET ikke er et program, hvor man udstiller sig selv eller lignende. Det er et program, hvor man tester noget af, og ikke skal være bange for at se helt åndssvag ud. Det handler om 1 afsnit, og hele produktionen flyver helt fra USA herover – så det er temmeligt stort!

Det jeg er mest nervøs over pt, er at vi skal snakke engelsk når vi bliver interviwet + showet sendes i alle lande…! Men det skal nok blive en fed oplevelse at have!! Jeg glæder mig i hvert fald.

Min plan er at lave, en vlog fra dagen vi filmer! På den måde har i mulighed for at få et indblik i, hvad vi egentligt skal!

Stay tuned!!

Håber i hygger jeg.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

_____________________________________________________________________

Hey guys!

I got some crazy news for you today..!

Last week I got contacted by a American Tv-show, who would have me as a participant in their show.

At first I thought it was a joke, so I did not respond. But then I got confirmed the information, and it turned out to be TRUE!

I have to do this show with 4 friends I have chosen, and we need to be fresh to challenge ourselves.. It is not a show where you exhibits yourself! But a show that is fun and different.

I will tell you more soon..!

Stay tuned.

Love,

Josefine

   

9 kommentarer

 • Pernille

  Hej Josefine!
  Hvor er det mega stort og fedt for dig.
  Lige et spørgsmål som er ude af kontekst: bruger du nogen form for selvbruner, spraytan eller går i solarie siden du er så lækker brun året rundt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Hej Pernille!

   I vinterperioden går jeg gerne i solarie, men kun 1-2 gange om måneden. Her om sommeren får jeg kun den sol, som jeg kan nå udenfor 🙂

   Selvbruner bruger jeg normalt ikke.. Jeg har brugt en spray selvbruner i ansigtet før, men er gået lidt fra den igen, da det hurtigt kan komme til at se træls ud.

   Knus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor spændende! Glæder mig til at høre mere. 🙂
  //Sarah, bysarahlykke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  sygt!! Glæder mig til at høre mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvornår fortæller du mere om, hvad det er? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Her i weekenden eller i starten af næste uge! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow hvor skørt, det lyder jo også helt vildt – kan godt forstå du ikke lige svarede først, haha! Glæder mig til at høre mere om projektet (Y)

  nymaane.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Haha ja, man skal altid lige være på den sikre side!

   FED blog <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BASIC SHORTS AND TOP