SUMMER WORK OUTFIT

BEIGE BOMBER JACKET

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Hey girls!

Jeg håber i nyder jeres weekend, og får nydt den forsinket sommer!

Idag er jeg hoppet i denne OVER FEDE bomber jakke fra BYIC, det er en af deres nyheder, og den er så lækker. Jeg er helt vild med den beige farve til denne type jakke, da det gør, at jeg kan kombinere den til forskellige stile. Derudover er den også perfekt, til det efterår vi snart går i møde.. Da den har varme i sig!

Nu vil jeg se frem til at mødes med min søde veninde Lea, som jeg ikke har set i en HEL uge..! Så der skal virkelig hygges over et par drinks 😉

I morgen sætter jeg igen kursen mod Odense, hvor jeg skal se Mathias spille kamp og tilbringe nogle skønne dage.

God weekend.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

Sponsoreret indlæg.

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER WORK OUTFIT