BLACK SUMMER DRESS

BEAUTIFUL BABY BLUE DRESS

Processed with VSCO with f2 preset

IMG_1049

Dress from Envii HERE // Shoes from H&M // Bag from By Malene Birger

Hej kære læsere,

Idag har været en super skøn dag, da jeg har været til barnedåb hos min kusines lille dreng Viktor. Vi startede dagen ud i Nibe kirke, hvorefter vi fik en lækker 3 retters menu på Svalegården i Hasseris.

Jeg var iført denne helt nye baby blå kjole fra Envii, som jeg købte specielt til denne anledning. Den er rigtig fin, og har også en flot åben ryg. Dog var kjolen rigtig lang, selvom den er i en størrelse XS – og den er derfor lagt ca 15-20 cm op i længden. I kan finde den lige HER, hvor i også kan se den fine åbne ryg.

Jeg håber i nyder Pinsen.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK SUMMER DRESS