A REAL SUNDAY OUTFIT

BASIC BLACK GOING OUT OUTFIT

IMG_1771

IMG_1780

Hej kære læsere,

Jeg håber i nyder ugen, og dem af jer som er blevet studenter, virkelig får festet igennem! Personligt husker jeg min studenteruge som en god tid, da det var ligesom, at man bare blev sluppet løs, og man kunne feste og hygge sig uden dårlig samvittighed. Studenterugen er en uge man husker i langtid, og jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage, og tage et par dage af den uge sammen med mine skønne klassekammerater igen.. Dog KUN 1 dag eller 2, da jeg ikke ville kunne magte/holde til en hel uge igen ;)..

På billedet ses mit meget kedelige outfit fra i går, da jeg ikke kunne finde noget som ville fungere.. (Tror jeg, at vi alle kender til)! Men jeg synes alligevel, at det fungerer meget godt på billedet. Derudover har jeg lige tilføjet et stemningsbillede med min søde veninde Mathilde.

Hyg jer.

Knus,

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 16.36.10

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A REAL SUNDAY OUTFIT