LONG DRESS AND BRUNCH

BACK IN SCHOOL

fullsizerender-2

fullsizerender-1-1

Hey girls,

Så blev det mandag, og jeg er derfor startet på mit 3. semester. Dette er det sidste semester, inden jeg skal ud i praktik – hvilket bliver super spændende! Det er altid tough at starte igen, men det er nu også skønt, at der sker lidt nyt.

Jeg har idag været iført denne fine kjole fra NA-KD, som er en ret simpel kjole med dog super sød! Jeg er en kjole-pige, så denne slags kjoler kan jeg ikke undvære i min garderobe.. I kan finde den HER.

OBS: I kan finde rabatkode til hele NA-KD lige HER.

Knus,

Josefine

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

LONG DRESS AND BRUNCH