NEW SNEAKS AND COFFEE

At modtage ufrivillige intim fotos

giphy

Normalt er min blog et sted, hvor jeg kommer med inspiration til jer, og et sted hvor jeg kan fortælle om mit liv. Jeg har bevidst valgt, at det her ikke skal være et sted, hvor jeg deler mine holdninger og meninger. Dette har også gjort, at jeg har været i tvivl om, hvorvidt jeg skulle tage dette op.. Men da jeg synes, at dette sker alt for ofte, og ikke bliver bedre, har jeg alligevel valgt at dele mit indlæg.

Da jeg startede med at lave Youtube videoer, oprettede jeg en ny Snapchat, så jeg kunne modtage spørgsmål fra nysgerrige seer – da det er meget populært på dette medie. Jeg tilføjede også min nye Snapchat i min biografi på Instagram, så alle kunne være velkommen til at tilføje mig og følge lidt ekstra med i mit liv. Jeg har altså nu 2 Snapchat profiler – en jeg kun bruger til tætte relationer, samt en jeg bruger til sociale medier.

I starten fungerede det rigtig godt, og jeg har en masse skønne nysgerrige læsere og seer som spørger ind til mig, eller kommer med ønsker og feedback. Derudover oplever jeg også enkelte, som tror, at der er tale om en dating-Snapchat, som ønsker at lære mig at kende.. Det synes jeg, selvfølgelig er rigtig smigrende, og prøver at forklare, at den altså kun er til blog-relateret brug, eller at jeg ikke er interesseret.

Men.. Det som jeg gerne vil sætte fokus på idag, er den værste type på Snapchat. Her vil mange nok mene, at jeg selv er skyld i dette, da jeg selv har valgt at have en offentlig Snapchat – men det er jeg overhovedet ikke enig i.

Typen jeg snakker om, er typen som sender de såkaldte “dickpics”. Typen der uden nogen form for kontakt, sender et billede/video af hans “private parts”. Efterhånden sker dette mere end dagligt på min Snapchat, og jeg væmmes hver gang. Det ligger så fjernt for mig, at man har lyst til at dele sin krop på den måde, og så med en man ikke kender. Jeg finder det rigtig sørgeligt, at man har et behov for dette, for der må jo klart ligge noget psykisk bag.

Ofte sker det, at jeg får tilsendt nogle stykker om dagen fra forskellige mænd, og det første jeg gør, er selvfølgelig at blokere dem. Men jeg synes, at det er vildt, at man kan synes, at man har ret til at smadre sine private dele i hovedet på en anden person.. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i deres tankegang. Gad vide hvilken type mennesker, som gør dette? I min optik skulle man formode, at man er færdig med dette kapitel, når man runder de 14-15 år – for nogle få måske lidt senere. Jeg betragter det i hvert fald som en sygelige form for exhibitionisme, hvis der er tale om voksne mennesker.

Havde nogle henvendt sig til mig personligt og gjort dette, havde der været tale om en “blotter”.. Men når det sker over de sociale medier, er det åbenbart mere okay?

Jeg ved ikke helt, hvad jeg vil opnå med dette indlæg. Men måske det kunne forhindre nogle i at gøre det? Eller bare sætte lidt fokus på at det ikke er okay? Men anyway så stop det, det er simpelhent for ulækkert. 

Hvad er jeres holdninger?

Knus,

Josefine

1 kommentar

  • Det er såååå lavt. Eeejj, jeg kan krumme tæer over sådan nogle mænd. Det er virkelig hulemandsmentalitet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SNEAKS AND COFFEE