INTERIØR INSPIRATION // PLAKATER

A WEEK WITH SCHOOL

img_4807

Hey girls,

I får lige en kort outfit-update her til aften, da jeg har et par fede nye items at vise jer! I har måske set min nye strik fra NA-KD på Instagram? Den er super fin, og jeg er specielt vild med ærmerne. I kan finde den HER. I kan faktisk bruge rabatkoden “JosefineB20” og få 20 % på hele siden.

Min nye læder taske er fra mærket “Redesigned By Dixie“, og den er super praktisk til studiet. Jeg synes den er cool, og derudover er kvaliteten virkelig lækker. I kan finde den HER.

I denne uge har jeg en masse timer på studiet, så nu skal jeg bare slappe af og lade op til i morgen!

God aften<3

Knus,
Josefine

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTERIØR INSPIRATION // PLAKATER