SNEAK PEEK // BEDROOM

15 things you dont’t know about me

giphy-14

Hej kære læsere,

Idag har jeg et lidt anderledes indlæg til jer, da det egentligt bare fortæller lidt andre ting om mig. Jeg har faktisk aldrig fortalt jer, hvem jeg er som person? Så derfor tænkte jeg, at det var på tide, at i kunne komme lidt tættere på mig!

Her er der 15 ting, som i IKKE vidste om mig..

 1. Jeg har boet det samme sted hele mit liv.
 2. Jeg har en storesøster, som hedder Caroline.
 3. Jeg er ekstrem utålmodig.. Hvilket er VILDT irriterende.
 4. Jeg påtager mig aldrig noget skyld.. Altså.. Jeg er rigtig god til at fjerne fokusset fra mig selv i hvert fald 😉
 5. Jeg spiser sjældent morgenmad.
 6. Jeg har rigtig svært ved at røre ved råt kød.. Og kan slet ikke spise kødet, hvis der er synlige knogler (fx kyllingelår)..
 7. Jeg ELSKER at se julekalender.
 8. Jeg har Tourettes Syndrom.. Hvad er det? Google det, og i tænker, at jeg er skør.. Haha. (Dog skal det siges, at det er i en svagere grad).
 9. Jeg elsker Nachos, og får dem for sjældent!!
 10. Lige nu har jeg serie-crush på “SKAM”.. Hvorfor har de ikke lavet 10 sæsoner endnu?
 11. Jeg skifter gerne tøj 2-3 gange dagligt, da jeg ikke bryder mig om at have det samme på i længere tid.
 12. Jeg elsker dyr, og har også selv en hund.
 13. Giv mig 3-4 genstande og jeg har det dårligt.. Ej, men jeg skal bliver vildt hurtigt fuld.. #billigtatgåibyen
 14. Jeg er Instagram-afhængig.. Men hvem er ikke det? Vi stalker vel alle 😉
 15. Jeg kan ikke se min YT-videoer igen, når jeg har uploadet dem.. Akavet at se sig selv? Jeg ved det ikke.. Men man skal ikke afspille dem i mit nærvær – haha.

Sådan der! Der var lige nogle random facts omkring mig.. Jeg håber i fandt det interessant, og måske lærte mig lidt bedre at kende?

BTW!! Jeg er som sagt igang med at planlægge og arbejde på min Youtube-kanal.. I den forbindelse laver jeg en ny “Serie”, som skal køre derinde HVER uge. Serien kommer til at hedde “JOSEFINE’S BREVKASSE”.. I kender den nok? I har nogle issues eller lignende, og jeg besvarer dem med den viden, som jeg nu har at give af!

Men altså.. I skal bare sende en masse problemer/spørgsmål om alt i verden! Enten her i kommentarfeltet, Instagram (direct), Facebook (Josefinebak) eller skrive til min mail: blogbyjosefinebak@hotmail.com! I forbliver selvfølgelig anonyme, da jeres problemer jo kan være personlige! So don’t worry!

Jeg glæder mig til at hjælpe jer!

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNEAK PEEK // BEDROOM