SØDT SOMMER PRINT

10 ting jeg ikke kan leve uden #2

img_9604

Hey bloggen,

Jeg tænkte, at det var tid til et lidt anderledes og mere personligt indlæg igen.. Så derfor vil jeg lige nævne 10 ting, som jeg IKKE kan leve uden 😉

  1. Spotify. Jeg har endelig fået investeret i Spotify Premium, og det er derfor gået op for mig, hvor meget jeg har manglet det i mit liv.. Når man har hørt på diverse reklamer i flere år samt ikke kunne skifte til sine yndlings numre selv, så er man virkelig imponeret, når man endelig kan!
  2. Lip Gloss. Ja.. Det lyder nok noget piget, men det er et must i min taske. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er virkelig glad for at smøre mine læber ind! Dog er det nok ikke alle, som synes dette er specielt fedt 😉
  3. Min taske. Som i nok har fornemmet, har jeg ofte den samme taske med på alle mine billeder.. Tasken er fra BYIC, og jeg er simpelhent så glad for den. Jeg har både modellen i Medium og Large, men jeg fortrækker klart modellen i Large. Den kan rumme ALT jeg behøver.. Kamera, Iphone, Lip Gloss, børste osv.!
  4. Powerbank. Fornyligt købte jeg en powerbank, da i nok selv kender til, at vores elskede Iphones hurtigt går ud.. Dette har jeg virkelig ikke fortrudt, da jeg nu hele tiden kan være så åndsvagt meget online! Haha..
  5. Blonde shampoo. Som lyshåret kan ens hår hurtigt skifte fra en flot lys farve til en mere gul farve.. Derfor er det enormt vigtigt for mig at have en god blonde shampoo til at opretholde min farve, så det forbliver pænt!
  6. Beauty Blender. Dette er også en ny sag, som jeg er begyndt at bruge. Jeg er ligeså imponeret over den som de fleste andre, og jeg ville aldrig vælge en anden metode nu.
  7. Min dyne. Jeg ELSKER min dyne.. Det er utroligt, hvor meget glæde den kan give mig. Jeg elsker at putte, og jeg elsker især at hygge med dyner, film og slik.
  8. Spontanitet. Jeg elsker at have planer, men jeg elsker især også, at det hele bliver spontant. Der er ikke noget mere hyggeligt, hvis man har aftalt det ene, men ender med at gøre noget helt andet. Dette gør, at man ikke har haft nogle forventninger, og det er ofte de bedste dage!
  9. Avocado. Jeg elsker Avocadoer.. og spiser dem gerne i alle former for tilberedelse. Selvfølgelig må den fortrukne være Guacamole 😉
  10. Shopping. Det er en ting, som jeg er ret god til, hvis jeg selv skal sige det! Jeg elsker at shoppe.. Men hvem gør ikke det?

Det var de 10 ting, som jeg ikke kan leve uden pt.!

God tirsdag<3

Knus,
Josefine

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØDT SOMMER PRINT