GAVE GUIDE TIL HENDE

10 ting jeg HADER!!

giphy-2

Hey bloggen!

Jeg beklager MEGET den stille front på mine outifts-indlæg.. Jeg har rigtig mange timer i skolen pt, og vi rammer snart eksamen – så derfor har jeg simpelthent ikke haft tid. Derudover, har jeg 24 afsnit af en julekalender, som skal laves + der bliver mørkt kl. 15.. Så det er næsten umuligt at komme ud og tage fotos 🙁 Men!! Jeg kommer stærkere tilbage, og i skal også snart få nogle fede nye outfits. Måske allerede i morgen!

Idag har jeg lavet et mere personligt afsnit i mine julekalender, idet jeg virkelig åbner op for nogle frustrationer, som jeg selv har. Jeg snakker nemlig om 10 ting, der gør mig VILDT irriteret. Derudover, kan i høre om nogle sjove situationer, som jeg selv har været udsat for!

Husk at subscribe til min kanal!

Se afsnittet HER.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GAVE GUIDE TIL HENDE