VIDEO // SE MIN NYE LEJLIGHED!!

10 things I can’t live without

Processed with VSCO with c1 preset

Hey bloggen,

Grundet en rigtig presset uge, har jeg ikke haft tid til at opdatere jer så meget, som jeg ellers gerne ville. Outfits-billeder har været lidt på stand-by, idet både tid og vejr har været dårlig. Så beklager!! Men glæd jer til fede ferie billeder 😉

Idag har jeg lavet et lidt anderledes indlæg – nemlig 10 ting jeg ikke kan undvære!

 1. Teknologi! I form af både min computer og mobil.. Min mobil ville klart være værst at undvære, idet jeg elsker at holde mig opdateret. Dog er min computer vigtig i forhold til mit arbejde og skole, så den ville jeg helst heller ikke undvære.
 2. Mentholatum.. Måske i kender den form for læbepomade? Det er hvert fald min favorit – Jeg vil faktisk påstå, at jeg er mindre afhængig 😉 Dog SKAL det være den i en krukke – og ikke den i en tube.. Der er kæmpe forskel!
 3. Musik. Jeg ville ikke kunne undvære musik, da musik virkelig kan få en til at slappe af. Det ville især blive nogle kedelige tog-ture til Odense, hvis jeg ikke havde musikken!
 4. Familie, venner & Mathias.
 5. BB-cream! Et lidt underligt item.. Men jeg er virkelig blevet forelsket i BB-cream.. Før har jeg brugt foundation, men det kommer jeg aldrig til igen. BB-cream fugter, ser naturligt ud og gør huden meget flottere! Så tak for anbefalingen, Lea 😉
 6. Kamaera. I forhold til bloggen vil jeg ikke længere kunne undvære mit kamera! Billeder fra Iphonen lever ikke længere op til mine krav.
 7. At rejse! Jeg ville virkelig ikke undvære rejser.. Jeg elsker at rejse, og jeg elsker at opleve noget nyt. Ligegyldigt om den står på shopping, solbadning eller kulturelle oplevelser – så er jeg game!
 8. Nutella.. Jeg har en svaghed for Nutella.. Det er i hvert fald min morgenmad/frokost hver eneste dag i skolen. Sundt? Nej.. Men jeg elsker det!
 9. Solbriller. Alle som kender mig ved, at jeg ALTID har et par solbriller (eller 2) på mig. Jeg synes, at de tilfører ens look lidt ekstra!
 10. Smykker. Mine fingre og arme er altid overfyldt med ringe og armbånd! Jeg kan ikke få nok på. Jeg synes, at smykker pynter SÅ fint.

Hvilke ting kan I ikke undvære?

Knus,

Josefine

4 kommentarer

 • Trine

  Hvilke makeup-produkter bruger du i ansigtet generelt? Måske du kunne lave et indlæg/video omkring det – jeg er nemlig helt fortabt på det område, ved slet ikke hvad man skal bruge ovenpå hvad, osv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Først bruger jeg en bb-cream, så
   Mineral pudder og derefter en solskins pudder. Men jo, det skal jeg nok lige overveje :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Har du en BB-cream du vil anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josefine

   Jeg bruger den fra Garnier – i farven “mørk” (der er kun lys og mørk). Min er bare den normale, og ikke den til rynker eller sensitiv hud 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIDEO // SE MIN NYE LEJLIGHED!!