EN AFTEN I LUKSUS!!

1 ÅR PÅ BLOGGEN!!

qq

Hey kære læsere,

Igår d. 11/02/2017 fyldte min blog 1 år!! Derfor tænkte jeg, at det var på tide at kigge tilbage på året der gik.. Jeg synes, at det har været et år, som er gået utroligt hurtigt. Faktisk føler jeg, at det kun er et par måneder siden, at min veninde og jeg sad på hendes altan og snakkede om, at jeg skulle starte en blog! Men hvor har det været et spændende, udfordrende og fedt år her på bloggen.. Jeg er så glad for, at jeg har fundet noget, som jeg virkelig brænder for!

Jeg har tænkt meget over, hvad der har været det bedste i forbindelse med at have/starte bloggen, og derfor vil jeg komme ind på nogle af højdepunkterne.

  1. Jeg kan tydeligt huske, da jeg fik min første “sponsor gave” – som var den fedeste taske fra Núnoo. Det var enormt stort for mig, at nogle havde lyst til at bruge mig som “blogger”!
  2. Da jeg i september sidste år, blev kontaktet af Lasse fra BD – fordi de ønskede, at jeg rykkede fra PLUS-blogger til PREMIUM-blogger.. Det var SÅ fedt, og jeg blev vildt glad for, at de havde troen på, at jeg kunne udvikle mig hos dem.
  3. Da min skønne veninde Malina og jeg rejste til syden sammen, og tilbragte en uge hos Lapoint surf camp!
  4. Da jeg blev kontaktet af Heidi fra High Noon Entertainment vedørende et Tv-show.. Det var en underlig, kold og skør oplevelse.. Men det er vildt sjovt at tænke tilbage på.
  5. Når jeg har mødt nogle af mine skønne læsere, og de har sagt noget positivt vedrørende mit arbejde på bloggen.. Det er klart den fedeste oplevelse.

Derudover, har jeg samlet 3 af mine mest læste indlæg!

  1. Jeres største favorit har været min V-log fra Tv-showet! HER.
  2. Det næste var indlægget, hvor jeg offentliggjorde min deltagelse i showet.. HER.
  3. Herefter var i vilde med, hvordan jeg holder mit hår sundt. HER.

Lad mig idag slutte med at sige TUSINDE tak til alle jer som læser med! Det er SÅ fedt, og jeg er glad for, i har lyst til at kigge med.

Knus,

Josefine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN AFTEN I LUKSUS!!